Een mooi opleidingstraject afgerond bij de financiële afdeling

In december 2019 is de incompany opleiding Invordering van CMI (Credit Management Instituut) gestart. Maar liefst veertien collega's van zowel team Debiteuren als team Crediteuren namen hieraan deel. Dinsdag 7 juli was de laatste van de tien bijeenkomsten. Carin van Vark-Stad, teamleider van beide teams, vertelt vol trots over deze leerzame periode:

"We hebben veel geleerd over insolventierecht en schuldhulpverlening. Maar vooral over persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap en geweldloos communiceren. Met name de collega's van team Debiteuren konden tijdens deze opleiding de nieuwe kennis gelijk in praktijk brengen. Tijdens de coronacrisis zijn zij immers debiteuren gaan béllen, om zo de persoonlijke situatie te achterhalen. Dit wordt vaak enorm op prijs gesteld en dat is natuurlijk hartstikke mooi.  

Het waren tien inspirerende bijeenkomsten, waarin ook de verbinding tussen collega's onderling is gegroeid. We hebben gelachen, discussies gevoerd en ook was er af en toe een traan in een kwetsbaar moment. We moesten wel even schakelen toen we niet meer fysiek naar het SCD konden komen. Om toch in contact te blijven en de voortgang erin te houden, hebben we een online bijeenkomst gedaan. Gelukkig konden we daarna met de nodige afstand weer fysiek bij elkaar komen, want dat is voor de dynamiek toch prettiger. Iedereen heeft persoonlijke groei doorgemaakt en mooie tools in zijn of haar rugzak erbij gekregen om in te zetten. Zowel zakelijk als privé!"

Collega's van D&C met diploma van de Incompany training​​​​​​​

Deel op social media: