12,5 jaar partner van de Drechtsteden!

1 oktober - "Jammer dat het op afstand moet, maar heel goed om met elkaar deze mijlpaal te vieren." Zo startte directeur Ruud Goijarts het feestje ter gelegenheid van het 12,5 jarig jubileum van Servicecentrum Drechtsteden. Collega Joris Booman ontpopte zich tot een charmante quizmaster, terwijl de DJ volop opriep om verzoekjes via de chat te delen. Zo beleefden zo'n 140 uitbundige SCD'ers op donderdag 1 oktober toch echt samen een welverdiend vrolijk moment.

Ruud startte met het ophalen van wat herinneringen. "Wij delen met elkaar veel herinneringen. Bij de start in 2008 waren we een echte pionier. We waren een van de eersten toen we voor tien organisaties de bedrijfsvoering bij de lokale overheid gingen verzorgen. Vandaag vieren we een grote prestatie: we zijn inmiddels partner van de Drechtsteden en andere GRD-organisaties. En dat al 12,5 jaar!  Net als iedere organisatie hebben we onze pieken en dalen gehad. Maar vandaag ben ik vooral trots op de kwaliteit die we leveren en op de inzet van de medewerkers van het SCD.

Wij hebben tevreden klanten. Zij vertellen mij dat wij ook (of misschien wel juist) in deze crisis laten zien dat we weten hoe we moeten ontzorgen. Ons fundament staat stevig. Met een nieuwe Koers en de kernwaarden in ons Kompas bouwen we daarop voort. We zijn een professionele en flexibele organisatie. Dat hoor ik ook van nieuwe collega's, die na hun 'onboarding' via ons Warm Welkom, vlot hun weg vinden en zich thuis voelen bij ons. Met veel vertrouwen bouwen we samen verder aan een nog betere dienstverlening!" 

​​​​​​​Het was nog lang gezellig in de 'afterparty' via de chat. Veel lol over de muziekkeuze van sommige collega's, grappige GIF'jes en volop complimentjes voor de organisatie. Kortom: een mooi jubileum! 

Borrelpakketje en Ruud tgv 12,5 jaar SCD​​​​​​​​​​​​​​

Deel op social media: