Servicecentrum Drechtsteden genomineerd voor Social Impact Award

28 oktober - Veel ondernemingen in de Drechtsteden letten op de 'sociale impact' die zij als bedrijf hebben. Met de Social Impact Award zet WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden, de ondernemer met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje. Servicecentrum Drechtsteden (SCD) is trots te melden dat zij genomineerd is voor deze award. De winnaar wordt 4 november in de avond bekend gemaakt.

Het SCD streeft ernaar, samen met de klantorganisaties waar we met en voor werken, werkloze werkzoekenden, jongeren en mensen met een arbeidsbeperking met onvoldoende kwalificaties aan het werk te helpen. Zo werkt het SCD samen met Drechtwerk en Baanbrekend Drechtsteden om binnen de gemeenten van de Drechtsteden mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van een passende werkomgeving. 

Samantha Rijerker, regio coördinator Schoonmaak ziet terug hoe waardevol dit is in de praktijk. "Wij zijn trots om ambassadeur te zijn en om inclusief werkgeverschap een gezicht te geven. Ik heb mensen zien opbloeien, doordat ze hun steentje kunnen bijdragen. Het helpt enorm weer onderdeel te kunnen zijn van iets en collega's om je heen te hebben. Daarnaast proberen we waar het kan ruimte te geven aan verdere ontwikkeling."  

Over de Social Impact Award

WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden nomineert ondernemingen die laten zien dat een gezonde bedrijfsvoering prima samen kan gaan met het aan het werk helpen van mensen met een beperking. Een jury bepaalt welke ondernemer de Social Impact Award in de wacht sleept. De prijzen bestaan uit een fysieke award, een geldbedrag én een interview in een (werkgevers)magazine.


Wil je meer weten? Bekijk dan de website van WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden.
 

logo werkgevers servicepunt baanbrekend Drechtsteden​​​​​​​

Deel op social media: