Terugblik op de Meester in je Werk Week (Safari 5 daagse) 2021

18 november - Van 8 tot 11 november 2021 heeft de Meester in je Werk Week (Safari 5-daagse) plaatsgevonden voor alle medewerkers in de Drechtsteden.

Tijdens deze week biedt het SCD voor de Drechtstedencollega's webinars en workshops aan voor: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en vakmanschap. Dit jaar stond in het teken van: Hybride werken, vitaliteit en veranderkracht. We hebben samen mooie en leerzame momenten meegemaakt.

De Meester in je Werk Week werd dit jaar geopend door Joseph Oubelkas. De auteur van het bekende boek '400 brieven van mijn moeder'. De opening werd door 100 collega's live bekeken en diverse collega's hebben de opening op een later moment teruggekeken. 

In totaal zijn er 19 activiteiten georganiseerd, waarvan twee alsnog conform de corona maatregelen fysiek plaats konden vinden. De activiteiten werden ook dit jaar verzorgd door het A&O fonds Gemeenten en door onze eigen collega's! Deze combinatie blijkt elk jaar weer een succesvolle formule te zijn, zo blijkt ook uit de evaluatie. Om een aantal collega's te citeren: "Het werkt voor mij zeer motiverend en moest er echt tijd voor vrij maken maar heel blij dat ik dat heb gedaan ondanks de drukte in het werk." En: "Even terug stappen uit de praktijk van alledag en samen met collega's ervaringen delen en tips & trics uitwisselen."

​​​​​​​In totaal hebben meer dan 200 personen deelgenomen aan de Meester in je Werk Week 2021. Op naar volgend jaar! 

Deel op social media: